ASPST (Timișoara)

ASPST

Asociația Studenților la Psihologie și Sociologie din Timișoara își propune să dezvolte studenții de la Facultatea de Sociologie și Psihologie din cadrul Universității de Vest Timișoara și să promoveze știintele socio-umane în societatea romanească și europeană.

În ASPST, nu exista indivizi, există oameni – oameni care cresc împreună, care îi ajută pe cei mici să facă primii pași pe tărâmul domeniului ales, oameni care știu că ființa umană poate să greșească și are nevoie de asta pentru a învăța. ASPST este un loc în care oamenii se pregătesc pentru ziua de mâine, este un loc unde oamenii cresc mari.

Prin ASPST, studenții se grupează, formând un front comun pentru un scop mai înalt decât ei, sunt împreună la bine și la rău și își creează o altă familie, familia studenției și a prietenilor buni inclusiv de după licență. ASPST nu este orice asociatie, ASPST este locul unde noi, studenții de la Socio&Psiho, luptăm pentru o societate mai bună, unde ne trăim studenția la maxim și unde investim în viitor. Aici devenim încrezători unii in alții și îi ajutăm pe alții să facă același lucru. ASPST-ul e o poveste, fii si tu o parte din ea!

Dacă vrei să iei legătura cu noi, ne poți găsi aici:

facebookinstagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s