Exchange

Exchange Cognosis

Cognosis este despre dezvoltare. Tocmai cu acest obiectiv în minte, un nou proiect al federației a fost născocit prin 2013. Mai mulți voluntari Cognosis, însetați de auto-dezvoltare, curioși peste măsură și nerăbdători să cutreiere țara, au pus atunci bazele proiectului Exchange.

Dacă ar fi să îl explicăm simplu, Exchange este un schimb de experiență între membri ai asociațiilor ce alcătuiesc Cognosis. În fiecare primăvară, voluntari din București, Cluj, Iași, Timișoara și Sibiu se vizitează unii pe alții timp de o săptămână, participând la activitățile altor organizații studențești și învățând unii de la alții noi strategii, împărtășind informații, povești și elemente de cultură organizațională și construim împreună noi modalități de a răspunde nevoilor studenților.

Pentru noi Exchange nu este doar un schimb de experiență, ci este mult mai mult. Două dintre cele trei valori ale noastre sunt Prietenia și Unitatea, iar acest proiect le reprezintă poate cel mai bine. Prin Exchange, Cognosis se dezvoltă, iar proiectele noastre devin din ce în ce mai bune în fiecare an.