Mobilități

Mobilitati

Unii studenți sunt mai liniștiți. Alții nu stau niciodată locului. Mereu caută se învețe mai mult, să descopere noi informații și să le pună în practică, experimentând. Și de unde pot învăța mai bine decât de la colegii lor de la zece ore de tren distanță? În plus, acești studenți știu ce bine este să ai prieteni prin toate colțurile țării.

Pentru acești studenți, care nu stau locului nicio clipă, există Mobilități. Unul din obiectivele cele mai importante pe care le avem aici, în Cognosis, este să participăm la dezvoltarea profesiei de psiholog. Mobilități este unul din proiectele prin care facem acest lucru, oferind studenților din cinci mari centre universitare (București, Cluj, Timișoara, Iași și Sibiu) oportunitatea unui schimb de experiență pe durata unei întregi săpătămâni.

În această săptămână, studenții pot să își facă prieteni printre viitorii colegi de profesie din întreaga țară, pot lua legătura cu profesori renumiți și să participe la cursurile lor și pot afla „cum se fac lucrurile” în restul țării. Astfel, ei își deschid orizontule și acumulează cunoștințe și opinii noi, urmând să devină psihologi mai buni.