Școala de Vară

SDV-01

Școala de Vară Cognosis este cel mai vechi proiect Cognosis. Înființat în 2006, anul acesta ajunge la a XI-a ediție. SDV își propune să îmbine distracția cu învățarea în profunzime despre ceea ce înseamnă psihoterapie. Cum? Printr-o serie de workshopuri de dezvoltare personală, menite să completeze bazele teoretice și practice ale fiecărui participant în legătură cu principalele abordări terapeutice din domeniul psihoterapiei.

Fiecare workshop ajută perticipanții să își formeze competențe personale și să afle informații despre forma de psihoterapie aleasă. În același timp, SDV este un loc al autocunoașterii, al dezvoltării emoționale, al acceptăre de sine și a celorlalți, un cămin al empatiei și al extinderii abilităților relaționare cu ceilalți. Toate acestea se întâmplă cu ajutorul unor profesioniști din domeniul psihoterapiei.

În egală măsură, proiectul are ca scop facilitarea comunicării, schimbul de experiență și cultură, oferind un sprijin deosebit în dezvoltarea personală și profesională.

Atmosfera prietenoasă de vacanță, împletită cu ore de formare în domeniul psihoterapiei se adresează atât persoanelor interesate de o carieră în acest domeniu, sau domenii conexe, cât și celor care urmăresc dezvoltarea propriei persoane.

Mai multe detalii despre ediția a XI-a în curând.

editii_anterioare

sdv_2016sdv_2015sdv_2014sdv_2013